Kehityksen ulottuvuudet™

Valmentajille

Haluatko soveltaa kehityspsykologiaa valmentamiseesi?

Valmentajana sinulla on mahdollisuus sertifioitua Kehityksen ulottuvuudet™ -analyysin käyttäjäksi. Se auttaa sinua ja valmennettavaasi tarttumaan kiinni coaching-prosessissa nopeammin olennaisiin teemoihin ja kasvumahdollisuuksiin sekä muodostamaan niihin liittyviä konkreettisia oppimistavoitteita. Työkalumme johdattaa teidät valmennettavasi kehityksellisen reunan äärelle.

Valmennustyökalun lisäksi saat meiltä laajemminkin tukea kehityspsykologisen näkökulman soveltamiseen ammatissasi.

Kehityksellisenä valmentajana:

  • osaat räätälöidä valmennusprosessiasi ja -työkalujasi vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita. Tuet heitä sillä kehityksen polulla, jossa he ovat, eikä sillä jossa heidän sinun mielestä pitäisi olla.
  • asetat realistisempiä ja relevantimpia tavoitteita sekä hyväksyä erilaisuutta asiakkaiden valmiuksissa muuttua. Kyse on siitä missä määrin valmennettavasi kykenevät jo lähtökohtaisesti coachaamaan itse eli ovat itseohjautuvia.
  • ymmärrät kuinka oma tapasi rakentaa merkityksiä vaikuttaa valmennusotteeseesi, ja kuinka nämä ovat avoimia kehitykselle.

Tulossa syksyllä 2021

Sertifiointiohjelma valmentajille

Järjestämme valmentajille useita koulutusmoduleita sisältävän sertifiointikoulutuksen syksyllä 2021. Lähetä meille viestiä, jos olet alustavasti kiinnostunut asiasta. Julkaisemme tarkempia lisätietoja ohjelmasta kesällä.

Valmentaja!

Tee tutkimusmatka omaan kehitykseesi.

Voit ymmärtää lähestymistapamme ja työkalumme soveltuvuutta omaan coaching-työhösi ainoastaan kokemalla sen omakohtaisesti. Tarjoamme sertifioituneille coacheille Kehityksen ulottovuudet -analyysin ja valmennuksen tarjoushintaa 250 €. Omakohtainen analyysi on edellytys sertifiointikoulutukseen osallistumiselle.

Voit tilata analyysin soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä tilauslomakkeen.

Ollaanko yhteydessä

Tutustun mielelläni valmentajiin, jotka ovat kiinnostuneita kehityspsykologiasta. Laita viestiä ja kerro ajatuksistasi. Kenties joku päivä päädymme tekemään yhteistyötä.

Tilaa analyysi

Täytettyäsi lomakkeen lähetämme sinulle muutaman päivän sisällä tunnukset portaaliin, jossa pääset tekemään analyysin. Lähetämme laskun jälkikäteen.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajantasaista tietoa kehityksen ulottuvuudet analyysista ja muista kehityspsykologiaa sivuavista teemoista.