Kehityksen ulottuvuudet™

Ymmärrä tapaasi ymmärtää

Menestykseen tarvitaan kaksi ainesosaa: ymmärrys ja toimeenpanokyky. Autamme sinua optimoimaan ja kehittämään ensiksi mainittua.

Johtaminen tarjoaa nykypäivänä enemmän muutoksia ja epäselviä asioita kuin useimmat välittäisivät. Tarvittavalle reflektoinnille ei kuitenkaan ole yleensä aikaa ja tilaa, koska johtajien ajankäyttöön kohdistuu vaatimuksia niin monesta suunnasta. 

/

Miten tuemme kehitystäsi?

Jos sinulla on aito motivaatio kehittyä, auttamme
sinua kanavoimaan sen fiksusti. Näin se on
mahdollista.

Aloitetaan sieltä, missä olet nyt

Kehityksen ulottuvuudet -valmennus lähtee liikkeelle niistä kipupisteistä ja jumeista, joiden parissa mielesi pähkäilee työpäivän päätyttyäkin. Kasvatamme ymmärrystäsi siitä, miten tapasi pähkäillä ja tehdä tulkintoja näistä asioista voi olla osa ongelmaa ja avoin muutokselle.

Tuomme valoa tiedostamattomiin ajatusmalleihin, jotka ohjaavat käyttäytymistäsi. Analyysi auttaa valmentajaasi pääsemään  nopeammin pintaa syvemmälle ydinasioiden äärelle. Täällä tapahtuvilla muutoksilla on suurempi vaikuttavuus, vipuvarsi ja elinkaari.

Analyysi auttaa sinua ymmärtämään mielessäsi jo valmiiksi aktiivisena olevia kehitysprosesseja ja lähtemään liikkeelle sieltä. Osoitamme sinut kohti kehityksellistä ikkunaa, joka on valmiiksi raollaan. 

Kehityspsykologia​

Kehityksen ulottuvuudet on ainoa suomenkielinen valmennustyökalu, joka perustuu kehityspsykologiseen arviointimenetelmään ja viitekehykseen. Aikuisiän kehityspsykologia on merkittävä coaching-trendi maailmalla. Kehitystaso ennustaa johtajien tehokkuuttaan ja liiketoiminnan tuloksellisuutta.

Tämän tutkimusperustaisen menetelmän soveltaminen auttaa tunnistamaan kehityksellesi suunnan, joka ei perustu vain mututuntumaan. Voit nähdä selkeämmin kehitykselliset prosessit, jotka ovat sinussa jo nyt aktiivisia, ja vahvistaa niitä. Tämä on uudenlainen tapa nähdä vahvuutesi ja kehittämiskohteesi.

 

 

Odota enemmän. Saa enemmän

Olet saattanut tehdä aikaisemmin joitain psykologisia testejä. Kehityksen ulottuvuudet ei ole lainkaan niiden kaltainen! Tämä ei perustu ensinnäkään persoonallisuuskyselyyn. Tulet tekemään lauseentäydennystehtävän, jonka vastaukset psykologi tulee analysoimaan tieteellisesti muodostetuilla arviointikriteereillä.

Näemme, että Kehityksen ulottuvuudet nostaa esille teemoja, joita perinteiset persoonallisuusmallit eivät kuvaa. Tämä ei korvaa, vaan täydentää niitä. Pyrimme vahvistamaan erityisesti joustavuutta, jolla otat tolkkua ja käsittelet  kohtaamiasi haasteita. 

 

Näin se toimii

Vastaa lauseenalkuihin

Annamme pohdittavaksesi lukuisia teemoja. Vastauksiasi ei analysoi kone vaan psykologi.

Tutustu raporttiin

Viikon sisällä saat sinulle laaditun laajan www-pohjaisen raportin.

Tapaa valmentaja

Kirkastatte palautteen merkityksen ja laaditte konkreettisen kehityssuunnitelman.

Vaihtoehdot

Ota meihin yhteyttä tullaksesi mukaan valmennettavaksi. Saat välittömästi tunnukset portaaliin, jossa voit tehdä analyysin. 

Kehityksellinen palaute

Pyydä tarjous!
  • Suppea raportti ja yksi valmennuskerta
  • Psykologin laatima kehityksellinen analyysi
  • Raportti valitsemastasi osa-alueesta (3 metataitoa)
  • Palautekeskustelu sertifioidun valmentajan kanssa (90min)

Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Tarjoamme rajoitetun ajan valmennus- ja HR alan ammattilaisille arviointia + valmennusta tarjoushintaan 250€+alv.

Pyydä tarjous

Soita tai lähetä viesti. Kuultuamme tarpeistasi, lähetämme sinulle tarjouksen.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajantasaista tietoa kehityksen ulottuvuudet analyysista ja muista kehityspsykologiaa sivuavista teemoista.