Kehityksen ulottuvuudet™ + Life Coaching

Tunne tapa, jolla tunnet itsesi, toiset ja maailman

Kulutatko aikaa tai rahaa itsesi kehittämiseen? Autamme maksimoimaan panostustesi vaikuttavuuden.

Kehityksen ulottuvuudet™ -analyysi ja valmennus auttavat sinua ymmärtämään  käyttäytymisen taustalla olevaa tapaasi rakentaa merkityksiä. Tutustutamme sinut logiikkaan, jolla ensisijaisesti otat tolkkua ja teet tulkintoja kohtaamistasi tilanteista, toisista ihmisistä, sisäisistä kokemuksista ja oikeastaan ihan kaikesta. 

Kehityspsykologista tutkimusta soveltava työkalumme tarjoaa myös kurkistuksen teemoihin ja dilemmoihin, jotka kohtaat todennäköisesti myöhemmässä vaiheessa kehityspolkuasi. Autamme löytämään optimaalisen tulokulman itsesi kehittämiselle.

 

Lyhyt arviointi, elinikäinen arvo

Meille mindset on vähintään yhtä tärkeä asia kuin tulokset. Merkitysten rakenteaminen vaikuttaa elämääsi joka päivä.

Tutustu siihen miten tämä toimii  »

Luotettava viitekehys

Opi mistä kehityksellisessä arvioinnissa on kyse… Opit psykologisesta viitekehyksestä, joka on analyysin taustalla ja kuinka saat kokemuksestasi eniten irti.

Kerro minulle lisää  »

Luotettava viitekehys

Opi mistä kehityksellisessä arvioinnissa on kyse… Opit psykologisesta viitekehyksestä, joka on analyysin taustalla ja kuinka saat kokemuksestasi eniten irti.

Kerro minulle lisää  »

Vaihtoehdot

Tarjoamme kuluttajille seuraavia vaihtoehtoja, jotka voit hankkia suoraan verkkokaupastamme. Tehtyäsi ostoksen, lähetämme sinulle muutaman päivän sisällä tunnukset portaaliin, jossa voit tehdä analyysin. 

Suppea analyysi

199
 • Suppea raportti + Life Coaching
 • Psykologin laatima kehityksellinen analyysi 18 lauseenalun pohjalta
 • Kehityksen ulottuvuudet™ -raportin "itsereflektointi" -moduli
 • Palautekeskustelu sertifioidun valmentajan kanssa (45min)

Kehityksellinen tutkimusmatka

990
 • Laaja raportti + 5 x Life Coaching
 • Psykologin laatima kehityksellinen analyysi
 • Kehityksen ulottuvuudet™ -raportti koko laajuudessaan
 • 5 x 60 min valmennusta - syväsukellus palautteeseen pala kerrallaan

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pyydä erikseen tarjous yrityksille ja johtajille suunnatusta raportista ja coachingista. Lue lisää

Näin se toimii

Vastaa lauseenalkuihin

Annamme pohdittavaksesi lukuisia teemoja. Vastauksiasi ei analysoi kone vaan psykologi, joka käyttää tukenaan maailman laajiten validoitua kehityspsykologista menetelmää.

Tutustu raporttiin

Viikon sisällä saat sinulle laaditun laajan www-pohjaisen raportin. Valitse mihin osa-alueeseen keskityt, perehdy palautteeseen ja alleviivaa relevanteimmat kohdat.

Tapaa valmentaja

Sertifioitu valmentajamme auttaa sinua vetämään yhteyksiä elämässä kohtaamasi haasteiden analyysimme tuloksien välillä ja laatimaan konkreettisen kehityssuunnitelman.

Utelias tietämään lisää?

 • Testin tekeminen
 • Raportti
 • Tieteellinen tausta

Kehityksen ulottuvuudet™ -analyysin tekeminen

Oman Kehityksen ulottuvuudet™ -analyysin tekeminen tapahtuu sähköpostiin lähetettävän weblinkin kautta. Analyysin pohjana toimivat vastauksesi 21 lauseenalkuun kuten:

 • Hyvä pomo...
 • Kun he välttelivät minua...
 • Asia josta pidän itsessäni, on...

Tyypillisesti lauseenalkuihin vastaamiseen kuluu aikaa noin 30 minuuttia. Useimmat ihmiset kokevat lauseenalkuihin vastaamisen jo itsessään mielenkiintoisena ja oivalluttavana prosessina.

Kehityksen ulottuvuudet™ -raportti

Kehityksen ulottuvuudet analyysi arvostetun ja maailmalla laajasti käytetyn psykologista kehitystä mittaavan tutkimusinstrumentin (WUSCT) kehittämäämme innovatiiviseen viitekehykseen. Viitekehyksen avulla on mahdollista hahmottaa, pureutua ja kehittää merkitysten rakentamisen eri ulottuvuuksia pala kerrallaan.

Koko arviointiprosessi sekä raportti tapahtuvat kehittämällämme www-pohjaisella testialustalla, johon saat tunnukset. Verrattuna aiemmin käyttämiimme powerpoint tai word -pohjaisiin raportteihin, elektroninen raportointi alustasta on esimerkiksi seuraavia hyötyjä:

 • Raportista on saatavilla kuluttajille itsensä kehittämiseen sekä johtajille organisaatiokontekstiin  räätälöidyt versiot.
 • Raportti muokkautuu käyttäjän tekemien valintojen mukaan. Voit valita siitä yksinkertaisemman ja suoraan muutamaan sinulle relevantiin teemaan pureutuvan version tai laajemmin teoreettisen taustan ja koko kokonaisuuden ymmärtämiseen tähtäävän version.
 • Palautteeseen voidaan tuoda suurempi määrä sisältöä ja harjoituksia, joista monet aukeavat linkkien kautta ponnahdusikkunana.
 • Voimme hyödyntää videoita osana palautetta ja harjoituksia.
 • Käyttäjien on lukiessaan raporttia mahdollista tehdä siihen omia yksityisiä alleviivauksia ja kommentteja, ja nähdä niistä yhteenveto muistiinpanot-sivulla. Tämä löytämään fokuksen valmentajan kanssa käytäviin keskusteluihin. Alleviivaukset antavat myös meille testikehittäjänä tietoa siitä, mitkä osat raportista koetaan hyödyllisimpänä.
 • Myös testin aikaisemmin tehneet henkilöt näkevät automaattisesti palautteen sisältöön ajan kuluessa tekemämme parannukset. Kun siis palaat raporttiin vuoden päästä, se on todennäköisesti erilainen!
 • Parempi tietoturvallisuus. Analyysin tuloksesi ovat vain yhdessä tietoturvallisessa paikassa, nähtävissä vain saamillasi tunnuksilla. Mitään tiedostoja ei jää kenenkään sähköpostiin tai kovalevylle makaamaan, jos haluat tietosi poistettavan.

Kehityksen ulottuvuudet™ -analyysin tieteellinen tausta

Käyttämämme testimenetelmä on suomenkielinen ja hieman modifioitu versio Washingtonin yliopiston lauseentäydennystestistä. Se on yksi maailman laajiten tutkimuksissa hyödynnetty aikuisiän psykologisista kehitystä mittaava testi, ja jota pidetään yleisesti varsin luotettavana ja validina (Kts Wikipedia).

Vuosien saatossa lauseentäydennystestiä on käytetty sadoissa tutkimuksissa ja siihen on viitattu kymmenissä tuhansissa tieteellisissä artikkeleissa. Kyseessä on yksi luotettavimmista ja laajimmin käytetyistä aikuisiän kehitystä mittaavista instrumenteista.

Tarkemman kuvauksen lauseentäydennystestin tieteellisestä luotettavuudesta löydät tästä linkistä.

Videoita

Useimmat psykometriset työkalut yrittävät määrittää ja korjata ihmisten persoonallisuuspiirteitä tai käyttäytymistä. Stimuloimme kehityksellisiä prosesseja radikaalisti eri tavalla ja pureudumme pintatasoa syvemmälle tapaasi rakentaa merkityksiä. Kerromme lisää oheisissa videopätkissä. 

Kaipaatko lisätietoja?

Haluatko keskustella tarkemmin teemasta tai valmennuksen aikataulusta?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajantasaista tietoa kehityksen ulottuvuudet analyysista ja muista kehityspsykologiaa sivuavista teemoista.