Kuinka synnytät läpimurtoja coachina? -webinaari

Kiva, että olet mukana!

Osallistuaksesi sinun kannattaa suorittaa seuraavat askeleet:

Valitse ajankohta, jonka haluat lisätä.

Ti 24.11. klo 10:00:
Ti 24.11. klo 10:00
Ke 25.11. klo 18:00:
Lisää kalenteriin

Siltä varalta, että olet liikenteessä viime hetkellä, tässä on osallistumislinkki:
https://us02web.zoom.us/j/4930618553?pwd=d0tjb0VqcnVNYkY5YzZKbDMyRFdkZz09

Varmistusviestin ja osallistumislinkin pitäisi olla saapunut sähköpostiisi. Tulen lähettämään ennen webinaaria myös muutaman bonusmateriaalin, joista tulet pitämään. 

MUTTA, nämä viestit saattavat päätyä mainos- tai roskaposti filtteriisi. Jos löydät viestini sieltä arvostaisin, jos voisit white-listata osoitteeni.

Esimerkiksi gmailissa white listaaminen tapahtuu viemällä kursori lähettäjänimeni päälle ja klikkaamalla “Add to Contacts” (Katso opasvideo). Jos käytät jotain muuta email-ohjelmaa, löydät ohjeet täältä

Tuleeko mieleesi ketään, jolle webinaarini voisi olla hyödyllinen tai haluatko suositella tätä sosiaalisessa mediassa? Jos kyllä, käytä oheisia nappuloita. 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

Minulla on muutama webinaarin teemaan liittyvä yllätys, jonka tulet saamaan sähköpostissa. Jos haluat jatkossa saada viestejä minulta muuhunkin kuin tähän webinaariin littyen, voit tilata uutiskirjeeni.

Kannattaa myös seurata minua LinkedInssä. Lähiviikkoina jaan siellä esimerkiksi linkit pariin podcastiin, joissa kävin vierailulla.

Nähdään pian!

Anssi Balk

Organisaatiopsykologi
Metataito Klinikka Oy

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajantasaista tietoa kehityksen ulottuvuudet analyysista ja muista kehityspsykologiaa sivuavista teemoista.